Bleached Palm Oil

Aktivirana gusta zemlja Aktivirana gline je adsorbent od gline (uglavnom bentonita) kao sirovina, tretiran neorganskim zakiseljenjem, ispran vodom i osušen. Pojava je mlečni bijeli prah, bez mirisa, bez ukusa, netoksičan, jaka adsorpcija i može se adsorbirati. Obojeni ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Acatived Bleaching Earth


1.png


Aktivirana gline je adsorbent od gline (uglavnom bentonita) kao sirovina, tretiran neorganskim zakiseljenjem, ispran vodom i osušen. Pojava je mlečni bijeli prah, bez mirisa, bez ukusa, netoksičan, jaka adsorpcija i može se adsorbirati. Obojene supstance, organske supstance. Lako se apsorbuje vlaga u vazduhu i smanjuje performanse adsorpcije ako je postavljeno predugo. Kada se koristi, treba ga zagrejati (80-100 stepeni je pogodan) za vaskrsnuće. Ako se zagreje na više od 300 stepeni, izgubiće svoju kristalnu vodu, a njegova struktura će se promeniti, što će uticati na efekat dekolorizacije. U prehrambenoj industriji koristi se kao sredstvo za razjašnjavanje vina i šećernja sokova, stabilizacionog tretmana piva, tretmanom saharizacije i prečišćavanjem šećernog soka.


5. 应用 .png


Aplikacije:

1. Prerađivačka biljna ulja kao soje u soje, ulje od kukuruza, palmino ulje, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, ulje od kikirikija, ulje od pamuka, maslinovo ulje, ulje od pirinčanih otvora, ricinusovo ulje, laneno ulje, tungovo ulje, ulje uljane repice itd.

2. Rafinisanje životinjskih ulja poput ribljeg ulja, uljnog masti, ulja od loja, itd.

3. Rafinisanje industrijskih ulja kao što su ulje za ulje, motorno ulje, motorno ulje, automatsko ulje, parafinski vosak, olefin, dizel itd.

4. Razjašnjavanje sokova i vina.
5. Medicinska i ekološka industrija:


FAQ:


1. P: Možemo li dobiti uzorak?

Naravno, možemo uplatiti uzorak u roku od 500 g besplatno, ali prvo morate platiti poštarinu koja će vam se vratiti kada nam naručite. Aktivno beljenje Zemljinog uzorka može se ponuditi u bilo kom trenutku ako je vaša potreba za vašom ocjenom. Biće vam dogovoreni od strane ARAMEX, FEDEX, EMS, itd.

2. P: Koja je vaša minimalna narudžba?

Naša minimalna narudžba je 20 'kabinet.

Kapacitet: 23 tone ormara od 20 stopa, papirne kese i tkane vreće. 22 tona ako se montiraju na palete. Tone od 20 tona vreća.

3. P: Koji su vaši uslovi plaćanja?

T / T 50% kao depozit, a 50% pre isporuke. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa pre nego što platite bilans.

4. P: Koji su uslovi plaćanja?

Redovni uslovi plaćanja su T / T, L / C i D / P.Hot Tags: beljeno palmovo ulje, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, kupuju, rasuti, prilagođeni, na lageru, besplatan uzorak

Upit

Srodni proizvodi