Gđa zemlju

Acativated izbjeljivanje Earth aktivirana glina je adsorbend od gline (uglavnom bentonita) kao sirovina, liječi anorganskih zakiseljavanja, isprati vodom i suši. Izgled je mliječno bijeli prah, bez mirisa, okusa, netoksični, jaka adsorpcija, i može adsorbirati. Obojeni...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Gđa zemlju


1.png


Gđa zemlja je adsorbend od gline (uglavnom bentonita) kao sirovina, liječi anorganskih zakiseljavanja, isprati vodom i suši. Izgled je mliječno bijeli prah, bez mirisa, okusa, netoksični, jaka adsorpcija, i može adsorbirati. Obojene tvari, organske tvari. Je lako upijaju vlagu u zraku i smanjuju adsorpcija performanse ako nalazi se predugo. Kada se koristi, to treba zagrijati (80-100 stupnjeva je pogodna) do uskrsnuća. Ako se zagrije na više od 300 stupnjeva, izgubit će svoj kristal vode i njena struktura će se promijeniti, što će utjecati na obezbojenjeotopine efekt. U prehrambenoj industriji se koristi kao sredstvo za razjašnjavanje za vino i šećer sok, stabilizacija tretman piva, saccharification tretman i pročišćavanje šećera sok.


5.应用.pngAplikacija:

1. preradu biljnih ulja kao što su soyabean ulje, kukuruzno ulje, palmino ulje, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, kikiriki ulje, sjeme pamuka ulje, maslinovo ulje, rižino ulje, ricinusovo ulje, laneno ulje, tung ulje, repičino ulje, itd.

2. Preciziranje životinja ulja kao što su riblje ulje, svinjska mast ulje, loj ulja, itd.

3. rafiniranje industrijskih ulja kao polovni maziva ulja, motorna ulja, motorno ulje, automative ulje, parafin, olefin, dizel, itd.

4. soka i vina razjasnili.
5. medicina i ekološke industrije.ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:


1. pitanje: Možemo li uzorak?

Naravno, možemo supply uzorka unutar 500g za besplatno, ali morate platiti poštarinu prvo što će vam vratiti kada bi nam. Aktivira izbjeljivanje zemlji uzorak može ponuditi bilo kojem trenutku ako tvoja potreba za procjenu. Oni će biti raspoređeni po ARAMEX, FedEx, EMS, itd.

 

2. p: Što je minimalna narudžba?

Minimalna narudžba je na 20' ormar.

Kapacitet: 23 tona 20-noga ormara, papirnate vrećice i tkane torbe. 23 tone ako je instaliran na paletama. Tone od 20 tona vrećica.

 

3. pitanje: Što je vaš način plaćanja?

T/T 50% kao depozit, a 50% prije isporuke. Prikazat ćemo vam fotografije proizvoda i paketa prije nego što platiš ravnotežu.

 Važni pojmovi: gđa zemlja, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena, kupiti, masovno, prilagoditi, na dionicama, besplatan uzorak


Hot Tags: Gđa zemlje, Kine, proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena, kupiti, skupno, prilagoditi, na dionicama, besplatan uzorak

Upit

Srodni proizvodi