Silikatni gel pesak

Silikagelski pesak se odnosi na adsorbent koji koristi dekolorizaciju i filtraciju kako bi adsorbirali nečistoće i boju u regenerisanom ulju. Nakon što ga filtrira dekolorizujući pesak, ulje postaje bistra, svetla i uklanja sulfid u ulju, tako da je kvalitet ulja proizvoda ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

silica  (1)

Silikagelski pesak se odnosi na adsorbent koji koristi dekolorizaciju i filtraciju kako bi adsorbirali nečistoće i boju u regenerisanom ulju. Nakon što ga filtrira dekolorizujući pesak, ulje postaje bistro, svetlo i uklanja sulfid u ulju, tako da se poboljšava kvalitet proizvoda ulja. To je dekolorizacijski i adsorpcioni proizvod koji je trenutno poželjan na tržištu.


Peščani pesak od silika gela je još jedan novi tip adsorbenta koji se prirodno dekoloriše nakon aktivnog ugljenika i bentonita; izabran je od najinteresantnijeg nemetalnog rude-atapulgita na svetu kao sirovine. Primena visoko-tehnoloških rafinisanih specijalnih "dekolorizacije, deodorizacije, detoksifikacije" efikasnog silika gela peska.

Prednost peska od silikagela :
1, manji gubitak, čist ukus, intenzitet boje nacionalnog standarda. Rafinisana dizel boja ne samo da se neće smanjiti, već duže je postavljena, što je jasnija boja, to je svetlija, naročito bistra i transparentna. Ulje ulja je takođe relativno čisto
2, niska cena, široka primena. Zbog manje šljake, troškovi se smanjuju u skladu s tim. Praškasta dekolorizacija ne samo da koristi malu rafinaciju rafinisanog ulja, već i da rukuje mazivima, smanjivši prvu liniju, ulje drugog reda, otpadno ulje i ostalo rafinisano dizelsko ulje, a ulje se ne može ispirati starim metodom, širok spektar aplikacija.
3, ušteda radne snage, ušteda vremena, ušteda radne snage, značajno poboljšavaju radnu brzinu pranja ulja, a bez zagrevanja, pritiska, praktičnog i brzog rada. Korišćenje dekolorizirajućeg peska za pranje ulja je 2-3 puta efikasnije od bijele gline, što u velikoj meri štedi vrijeme i rešava problem da stari način dnevnog hlađenja ne odvaja ulje i može se obrađivati već dugi niz godina.
4, da bi se rešili problemi s rukovanjem otpadom, otpaci oprali belim peskom, bez adhezije, bez aglomeracije, bez solidifikacije, otpad se može ponovo koristiti. Ako se proda, on će takođe prodavati više novca od otpada koji se ispere od bijele gline, rešavajući problem zaštite životne sredine.

Silikagelni pesak sadrži:
1. Silikonski pesak ima širok spektar dekolorizacije, adsorpcije i prečišćavanja, ima jaku stabilnost u hemijskim aplikacijama i ima jaku dekolorizaciju i adsorpciju pigmenata i nečistoća.
2. Obojeno i adsorbirano mehaničko ulje se ne reciklira, istovremeno smanjuje svoj miris;
3, Upotreba ovog proizvoda je vrlo jednostavna, bez promjene prvobitnog proizvodnog procesa. i brzinu filtera, nisku stopu ulja i druge karakteristike.

Primjena peska u silika gelu:
1. Posvećeni industrijskoj nafti i plastici za adsorpciju i dekolorizaciju: Silikonski pesak se uglavnom koristi za dizel, kerozin, benzin i druge dekolorizujuće adsorbente.
2. Posvećeni hemijskim katalizatorima, sredstvima za odvajanje, sredstvima za sušenje, adsorpcijom dekolorizacije sredstva za prečišćavanje vode.
3. Posvećeni dekolorizaciji i adsorpciji raznih ulja sa malim sadržajem guma i malim viskozitetom.

Silikonski gel sand test:

Veličina čestica 20-40 mesh
Sadržaj SiO2 Min 98%
Boja Beli
Koncept vlage (% wt) <>
Površina (bet)   6 00-650 m2 / g
Zapremina pora 0.45m3 / g
Upakovana zapreminska gustina 0,4-0,5 kg / l
Stopa dekolorizacije Min 97%
Adsorpcioni kapacitet Min 90%

Ispitivanje efekta prašine na silika gelu i pic pokazuju:

silica  (5)

Hot Tags: silika gel pesak, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, kupuju, rasuti, prilagođeni, na lageru, besplatan uzorak

Upit

Srodni proizvodi